Handla miljövänligt från mängder av butiker. Sök produkt här!

Vill du visa dina produkter för en målgrupp som letar efter naturligare och hälsosammare alternativ?

Visionen med consciousdeal.se är att göra det så enkelt som möjligt att handla produkter som inte är skadliga för oss. Att möjliggöra ett snabbt och enkelt byte från konventionell konsumtion till mer hälsosamma och naturliga produkter. 

  • Du kan välja att visa dina produkter helt kostnadsfritt.
  • Ingen bindningstid och ingen uppläggningskostnad.
  • Dina produkter visas och marknadsförs där nya potentiella kunder söker efter naturliga alternativ.

Tillval

Du kan öka klickfrekvensen till din butik genom att lägga till Logo, visa om varan finns i lager och en ytterligare valfri textrad. De två översta webbutikerna i exemplet har valt detta alternativ. Detta är ett frivilligt tillval och consciousdeal tar betalt per besök till din webbutik som går via oss. Läs mer om vilka extratjänster du kan välja här.

Du kan välja att vara med under en viss period eller bestämma ett tak för ett maxantal klick. För priser maila till emma@consciousdeal.com.


Kriterier

  • Ert företag behöver ha en webbshop som levererar till slutkonsumenter bosatta i Sverige. 
  • Ert produktsortiment ligger inom segmentet Naturliga, Ekologiska eller Återvunnet. Vi handplockar produkter ur ert sortiment som anses lämpliga att visa på sidan. Teknik

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Du behöver inte underhålla några uppdateringar till oss. Vi sätter upp en automatisk filhämtning som blir underhållsfri för din del. Vi kan hantera de flesta filformat. Vi hjälper dig!Tillsammans kan vi göra skillnad

Det skulle vara fantastiskt om du vill växa med oss och förändra svenskarnas konsumtionsvanor. Ta chansen att visa dina produkter för en målgrupp som behöver det du erbjuder. Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till: hello@consciousdeal.com