Handla miljövänligt från mängder av butiker. Sök produkt här!

Den naturliga vägvisaren

På ConsciousDeal handplockas produkter som är mindre skadliga för dig som konsument, sett utifrån perspektivet att undvika kemikalier, tungmetaller och andra misstänkta ämnen. Viljan är att hjälpa dig som konsument att enkelt hitta produkter som ger en hälsosammare närmiljö för dig på både kort och lång sikt.

Men för att få fler att gå ifrån konventionella produkter och ersätta dem med naturligare alternativ krävs det att det blir enkelt och går snabbt. Därför utvecklas consciousdeal till en produktsökningstjänst som presenterar produkter som ligger inom segmenten naturliga, ekologiska eller återvunnet och visar vägen till den butik som säljer den. Förutsättningen för att en produkt ska visas är att en webbutik som är ansluten till consciousdeal.se har produkten i sitt sortiment. Läs här om hur du ansluter din webbutik.


Samtliga produkter som listas från webbutikerna godkänns innan de visas på sidan. Har du synpunkter på någon produkt är du välkommen att kontakta oss här


För att du själv ska kunna ställa dina egna krav kan du filtrera på märkningar, certifieringar och våra ikoner som visar vägen till det som du efterfrågar.


Vi hoppas att du kommer hitta många spännande produkter, varumärken och webbutiker här. Välkommen in!