Handla miljövänligt från mängder av butiker. Sök produkt här!

Öka intresset för din webbutik med profilering

Genom att profilera dig ökar antalet klick till din webbutik. Den blir mer intressant och drar ögonen till sig för besökaren. Här har du chansen att sticka ut från mängden och bygga varumärke. När du väljer att profilera din butik så lägger vi till följande på samtliga produkter:


  • Logotyp
  • Visa om varan finns i lager
  • Extra textrad där ni kan ange vilka konkurrensfördelar ni har tex. Fri frakt eller kort leveranstid.

Varumärkespresentation

Skapa intresse och se till att ditt varumärke står ut från mängden och attraherar besökare på sidan. Varumärken har möjligheten att presentera sig med en helsida text och bild. Samtliga produkter på consciousdeal.se tillhörande varumärket listas nedanför.

Artiklar

Vi berättar gärna 'Din Story'. Skapa mer intresse genom att berätta om er resa, vision och era tankar kring era produkter och ert företag. Att skriva en artikel om er är inget vi tar betalt för. Det vill vi göra för att öka kunskapen och inspirera läsaren. Artiklarna ska passa in i våra olika teman och det ska vara en intressant blandning av olika typer av produkter och företag. Hör av dig om du är intresserad av en artikel. 

Annonsering

Det finns möjlighet att annonsera i flera olika format och på olika sidor. För annonser betalar ni per visning och priset beror på vilken storlek och sida ni vill att annonsen ska visas på. Det går också att annonsera i vårt nyhetsbrev.

Samma gäller som för produkter, att företaget som annonsen avser ska ligga inom segmentet Naturligt, Ekologiskt eller Återvunnet. 

För frågor, priser eller andra samarbeten kontakta emma@consciousdeal.com

eller skicka din intresseanmälan här: